- istoric

Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri medici ,,DENTis” a intrat deja în tradiţia şcolii de medicină dentară clujeană. Anual se întalnesc aici studenţi ai Facultăţilor de Medicină Dentară atât din ţară (Timişoara, Bucureşti, Târgu-Mureş, Iaşi, Craiova, Sibiu, Constanța etc.), cât şi din afara ţării, care își prezintă lucrările de cercetare realizate de-a lungul studiilor universitare. Pe langă acestea, lectori cu renume susțin conferințe pe teme de actualitate în stomatologie, dar și pe teme de interes major pentru viitorii și actualii practicieni. Alături de acestea, an de an se organizează workshop-uri (hands-on) care să demonstreze în mod practice noi tehnici apărute în acest domeniu.

An de an se încearcă stabilirea a cât mai multor contacte cu organizaţiile  de peste hotare, Comitetul Organizator mizând pe participarea a cât mai mulţi studenţi străini.

Acest congres este  un bun prilej de a stabili numeroase legături cu urmări benefice în plan ştiinţific, profesional şi social, cunoscând numeroşi studenţi din alte centre universitare, abordând probleme de importanţă majoră în domeniul stomatologic prin prisma ultimelor descoperiri în domeniu.

Ca și partener principal la realizarea acestui eveniment este Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Iuliu Haţieganu”, aceasta fiind una dintre cele mai renumite din țară, găzduind anual peste 1200 de studenţi care se pregătesc pentru a urma profesia de medic stomatolog sau cariera de tehnician dentar.

Pentru perfecţionarea continuă a pregătirii acestora, Organizaţia Studenţilor Stomatologi organizează,  de 14 ani, Congresul Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici, acesta devenind o tradiţie în viaţa cultural-educaţională a centrului universitar medical Cluj Napoca.

контекстная реклама определениезанятия кикбоксингом братиславскаяbackpage uaeподготовка для восхождения на килиманджарокредитная карта альфа банк погашение